O Nama

Trudimo se voditi brigu o Vašim poslovnim knjigama ali i unaprijediti Vaše poslovanje 

Knjigovodstvo i administracija je većini poduzetnika teret koji im oduzima vrijeme u kojem bi obavljali svoju djelatnost bili produktivni. RDG Plus odrađujemo taj posao za Vas kako bi se Vi posvetili onome što volite.

Mi preuzimamo zadatke kao što su: otvaranje Glavne knjige, vođenje analitičkih evidencija kupaca i dobavljača, robnog knjigovodstva, obračun polaća, izrada izvještaja i još puno toga.

Mi povezujemo poduzetnike.. Nudimo i usluge posredovanja u kupnji i prodaji, pronalaženju kupaca i dobavljača, prometu roba i usluga kao i međunarodnom prijevozu.

Prednosti pouzdanog knjigovodstvenog servisa

Najveća prednost nas kao vanjskog pouzdanog poslovnog partnera koji Vam pruža knjigovodstvene i računovodstvene usluge je ta što mi uz posao knjiženja i vođenja evidencija proučavamo zakone i pravilnike i možemo Vam ponuditi financijski i poslovni savjet kako stvoriti novu vrijednost i povećati prihode.

Zašto odabrati Nas?

Naša osnovna djelatnost je računovodstvo i knjigovodstvo. Najnovijom tehnologijom vodimo poslovne knjige, izrađujemo izvještaje i povezujemo se s institucijama kako bi Vama olakšali posao.

Uz osnovnu djelatnost proširili smo usluge na posredovanje između poduzetnika i nudimo usluge naših klijenata.

Najvažnija usluga koju nudimo za naše klijente je savjetovanje. Možete nas kontaktirati kako bi saznali više o mogućnostima kojima ćete unaprijediti svoje poslovanje.

Neke od naših Usluga

Vođenje obveznih evidencija

Knjiženje  ulaznih i izlaznih računa

Izrada izvještaja
Obračun plaća